AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sağlığının yerinde olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulur.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalettir.

Kahve falında oğluna düğün yapmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sünnet düğününe gitmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir