AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir kalmak

Kahve falında esir kalmak

Kahve falında esir kalmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük bir karar verileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında esir kalmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Kahve falında esir kalmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet eder.

Kahve falında esir olmaktan kurtulmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana esir düşmek çözümlere kavuşacağına, ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak maddi yükümlülüklerin artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esir almak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esir kampı görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında esirlikten kaçmak işlerinin istediği gibi olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir