AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin avret yerini görmek

Kahve falında birinin avret yerini görmek

Kahve falında birinin avret yerini görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, kimseden korkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında karısının avret yerini görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avret yerini görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan avret yeri görmek işsizseniz işe gireceğinize, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında babasının avret yerini görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendi avret yerini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının avret yerini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında hanımının avret yerini görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir