AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin yengesini görmek

Kahve falında eşinin yengesini görmek

Kahve falında eşinin yengesini görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, ters giden durumların düzeleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin yengesini gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında eşinin yengesini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengeden para almak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen yengeyi görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında yengesiyle kavga etmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yengemin hamile olduğunu görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında abi ve yenge görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında yengesini dövmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yenmiş elma görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir