AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeden para almak

Kahve falında yengeden para almak

Kahve falında yengeden para almak berekete ve zenginliğe ulaşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yengeden para almak gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Kahve falında yengeden para almak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Kahve falında yenmiş tırnak görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayı ve yenge görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yengeyle öpüşmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, insanlar arasında yüceleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen yengeyi görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Kahve falında yengesini hamile görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, mutluluktan havalara uçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengesiyle evlenmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski yengeyi görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir