AnaSayfa / Genel / Kahve falında yenmiş elma görmek

Kahve falında yenmiş elma görmek

Kahve falında yenmiş elma görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, kötü sözler duylacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında yenmiş elma gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmeniz imajınızı kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yenmiş elma görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yenge görmek insanları kıracağına, üzeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında yenge ve dayı görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski yengesini görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kazancın katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında eski yenge görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işarettir.

Kahve falında eski yengeyi görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abla ve yenge görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yengeye sarılmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir