AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengesiyle kavga etmek

Kahve falında yengesiyle kavga etmek

Kahve falında yengesiyle kavga etmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında yengeyle kavga etmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yengemle kavga etmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengesiyle kavga etmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalettir.

Kahve falında ölen yenge görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında dayı yenge görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet eder.

Kahve falında yengeye bağırmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengesinin öldüğünü görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeyi hasta görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir