AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sırtını görmek

Kahve falında eşinin sırtını görmek

Kahve falında eşinin sırtını görmek kısmetinin artacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sırtını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında eşini sırtına almak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında eşini sırtında taşımak harama göz dikmeyeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin sırtına binmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek çok büyük özgüven kazanacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin sırtını görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtını okşamak kazançların artacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında sırtı ovmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir