AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sırtına binmek

Kahve falında eşinin sırtına binmek

Kahve falında eşinin sırtına binmek rahatlayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin sırtına binmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşinin sırtına binmek sadaka ya da zekat vereceğine, yoğun stres altında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sırtına binmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtına binmek elinden gelen herşeyi yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında koyunun sırtına binmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek sırtına binmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün sırtına binmek her zaman hayırlı işler yapacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında adamın sırtına binmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanın sırtına binmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir