AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sesini duymak

Kahve falında eşinin sesini duymak

Kahve falında eşinin sesini duymak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin sesini duymak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga sesleri duymak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, amaçlarına ulaşmaya işaret eder.

Kahve falında silah ses duymak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin sesini duymak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın sesi duymak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir