AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen eşinin sesini duymak

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında eşinin sesini duymak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su sesi duymak ayrılmış olanların kavuşacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında geyik sesi duymak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz sesi duymak getirisinden daha fazla olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına yorulur.

Kahve falında araba sesi duymak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında deve çanı sesi duymak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir