AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş kazandığını görmek

Kahve falında savaş kazandığını görmek

Kahve falında savaş kazandığını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş kazandığını gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Kahve falında savaş kazandığını görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta kazanmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşıp kazanmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına delalettir.

Kahve falında savaşı kazandığını görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşı kazanmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Kahve falında savaş kazanmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulur.

Kahve falında uhud savaşında savaşmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir