AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta galip gelmek

Kahve falında savaşta galip gelmek

Kahve falında savaşta galip gelmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta galip gelmek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Kahve falında savaşta galip gelmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet eder.

Kahve falında savaştan galip gelmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında savaştan galip çıkmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında şeytana galip gelmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, ekmeğinin de artacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe galip gelmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, herkesin takdirini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında aslana galip gelmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında azraile galip gelmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cine galip gelmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir