AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde savaş görmek

Kahve falında denizde savaş görmek

Kahve falında denizde savaş görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hayatının da zorlaşacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerinin duracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde savaş gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında denizde savaş görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında denizde savaş gemisi görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında deniz savaşı görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde savaş gemileri görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaştan galip gelmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında savaş olduğunu duymak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanların savaştığını görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, psikolojik olarak toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta olmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir