AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek neşesine kavuşacağına, büyük tartışmalara gireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek sorunlu bir döneme girileceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet eder.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, haram mala alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını kestirmiş görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek saç kestirmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işarettir.

Kahve falında bayanı erkek gibi görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir