AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin saçının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin saçının kesildiğini görmek sözlerinden çıkmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, hayırlı adımlar atacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında eşinin saçının kesildiğini görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek yeni bir hayata başlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek iş ve mekan değiştireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kesildiğini görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında saçın kesilmesini görmek duymadığı sözleri duyacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir