AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin kesildiğini görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında eşinin kesildiğini görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin saçının kesildiğini görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, harcama gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, ün sahibi birisi olunacağına yorulur.

Kahve falında dananın kesildiğini görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında saç kesildiği için ağlamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir