AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını yıkamak

Kahve falında eşinin saçını yıkamak

Kahve falında eşinin saçını yıkamak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisiyle de gururlanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında eşinin saçını yıkamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek insanlarla iç içe olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başını yıkamak sıkıntı yükleneceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yıkadığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş eşini yıkamak renk ve eğlence geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yıkamak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir