AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek darlığa düşeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine yorulur.

Kahve falında elle çamaşır yıkamak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak destek için ailesiyle de konuşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin çamaşır yıkadığını görmek attığı her adımı düşüneceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, ona kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir