AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini yıkadığını görmek

Kahve falında eşini yıkadığını görmek

Kahve falında eşini yıkadığını görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini yıkadığını gördüyseniz:

  • Aile üyeleri, iş arkadaşları veya meslektaşlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında eşinin ayaklarını yıkamak durumunun git gide kötüleşeceğine, yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin saçını yıkamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında eşini yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin başını yıkamak işlerinde başarı elde edeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, zorlukların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş eşini yıkamak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir