AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük bir yenilgi alacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Kahve falında eşinin saçını yıkamak hileye, fesada bulaşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında eşini yıkadığını görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini yıkamak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak yeni kişilerle tanışacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin ayaklarını yıkamak bereketin eksileceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş eşini yıkamak şansının da açık olacağına, adından konuşulur olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek huzurlu günlerin biteceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir