AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislik sınavını kazanmak

Kahve falında polislik sınavını kazanmak

Kahve falında polislik sınavını kazanmak deşarj olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis sınavını kazanmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına yorulur.

Kahve falında polis okulu kazanmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında polisliği kazanmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında polis okulunu kazanmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun sınavı kazandığını görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sınavı kazandığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir