Kahve falında eşinin kıyafetini giymek

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kırmızı kıyafetle görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işarettir.

Kahve falında eşine kıyafet almak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında eşini beyaz kıyafetle görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret eder.

Kahve falında birinin kıyafetini giymek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında abiye kıyafet giymek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir