AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini beyaz kıyafetle görmek

Kahve falında eşini beyaz kıyafetle görmek

Kahve falında eşini beyaz kıyafetle görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yönetici makamına geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini beyaz kıyafetle gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Kahve falında eşini beyaz kıyafetle görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşine kıyafet almak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini kırmızı kıyafetle görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, halsizleşeceğine inanılır.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bebek kıyafeti görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kıyafetle namaz kılmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir