AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek hanenizde bolluk olacağına, büyük kazançlar getireceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayırlı ve güzel olacağına, bunun farkına varacağına, istediği noktalara ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kıyafet aldığını görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kıyafet aldığını görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek alışveriş yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafet satın aldığını görmek kazançlı adımlar atılacağına, şanssızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında bebek kıyafeti aldığını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet aldığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir