Kahve falında eşine kıyafet almak

Kahve falında eşine kıyafet almak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine kıyafet almak gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşine kıyafet almak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kırmızı kıyafetle görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek hikmet sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini beyaz kıyafetle görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir dolap dolusu kıyafet görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına yorulur.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir