AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kan kustuğunu görmek

Kahve falında eşinin kan kustuğunu görmek

Kahve falında eşinin kan kustuğunu görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin kan kustuğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerinde konuşulan konular ya da teklifler sonuçlarını gösteriyor.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek kişinin esenlik bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kanlar içinde görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin kan kustuğunu görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin üzerinde kan görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında elden kan aldırmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan kokusu duymak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kan verirken görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir