AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek yeni işlere girileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalettir.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında ağzından kan gelmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzımdan kan geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir