AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden kan aldırmak

Kahve falında elden kan aldırmak

Kahve falında elden kan aldırmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, boş yere korku duyulacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında elden kan aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Kahve falında elden kan aldırmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında elden anahtar almak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elden vurulmak onlara sanat öğreteceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına delalet eder.

Kahve falında elden su içmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden iğne çıkarmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elden bıçaklanmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında elden para vermek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elden para almak rahat bir yaşama kavuşulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir