AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalça kemiği görmek

Kahve falında kalça kemiği görmek

Kahve falında kalça kemiği görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, dinamik olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, malvarlığının çok daha artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kalça kemiği gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Kahve falında kalça kemiği görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kalçasını görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Kahve falında kalça okşamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kalçayı büyük görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kalça görmek mutluluğunun büyüyeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir