AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini içki içerken görmek

Kahve falında eşini içki içerken görmek

Kahve falında eşini içki içerken görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, hayatın düzene gireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini içki içerken gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında eşini içki içerken görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü içki içerken görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek kendisi için mal mülk alacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasını içki içerken görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini içki içerken görmek dualarının kabul olacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir