AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin elinden tutmak

Kahve falında eşinin elinden tutmak

Kahve falında eşinin elinden tutmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında eşinin elinden tutmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, maddi gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın elinden tutmak endişelerin son bulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek elinden tutmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tutmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir