AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, ağzının tadının bozulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, konforunun yerinde olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişimin kırıldığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek sohbetinin bozulacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında dişinin yarısının kırıldığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında köpek dişi kırılmak mutsuz ve üzgün olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir