AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek

Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek

Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kulluk derecesinin artmasına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, büyük başarı kazanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, rızkında ve malından olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, işinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan dişi eline almak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılmış olduğunu görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına tabir olunur.

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinizin kırıldığını görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişi kırılmak planların sarkacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir