AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle çamaşır yıkamak

Kahve falında elle çamaşır yıkamak

Kahve falında elle çamaşır yıkamak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elle çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında elle çamaşır yıkamak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkamak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının çamaşırını yıkamak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir