AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak maddi durumun düzeltileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak dinde olgunlaşacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin çamaşır yıkadığını görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli çamaşır yıkamak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkadığını görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir