AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak

Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak

Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün çamaşırını yıkamak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak daha zengin hale geleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir