AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, huzurunun kaçacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek büyük zorluklar geçireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında köpük çamaşır yıkamak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında çamaşırlarını yıkamak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkamak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir