AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini sıkıntılı görmek

Kahve falında annesini sıkıntılı görmek

Kahve falında annesini sıkıntılı görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini sıkıntılı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işarettir.

Kahve falında sıkıntı içinde olmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulur.

Kahve falında başkasını sıkıntıda görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında sıkıntı çekmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu sıkıntıda görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir