AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntı içinde olmak

Kahve falında sıkıntı içinde olmak

Kahve falında sıkıntı içinde olmak meşakkate düşeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıkıntı içinde olmak gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Kahve falında sıkıntı içinde olmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ayrılık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu sıkıntıda görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek büyük zorluklar yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini sıkıntılı görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir