AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi sıkıntılı gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında anneyi sıkıntılı görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında annesini sıkıntılı görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sıkıntıda olmak zorlukların son bulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında çok sıkıntılı olduğunu görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında para sıkıntısı çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalettir.

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir