AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntı çekmek

Kahve falında sıkıntı çekmek

Kahve falında sıkıntı çekmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kasasının ağırlaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına inanılır.

Kahve falında sıkıntı çekmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek tövbe etmeden vefata, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında maddi sıkıntı çekmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkıntı çekmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında çok sıkıntı çekmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında para sıkıntısı çekmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sıkıntı içinde olmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir