AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka kadınla olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka kadınla olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka kadınla olduğunu görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin başka kadınla olduğunu gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir