AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iyi günler yaşayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Alçakgönüllü olmakla birlikte takdirleri olumlu karşılamanız tekrarları arttırabilir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek onurlu bir hayat süreceğine, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sevilip sayılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, dünya malına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir