AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, onu darda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir