AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir