AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, beklenen mirasın alınacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Dış faktörlere bağlı yanlışlar yapmanızın belli sonuçları olabilir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla ilişkiye girdiğini görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kocayla ilişkiye girdiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir