AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çok büyük borçlar alacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek yeni projelere atılacağına, donanımlı kılacağına işarettir.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin başka biriyle görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini başka biriyle evlendiğini görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek kendini her konuda geliştireceğine, işinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında eşini başka biriyle öpüşürken görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir