AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin avret yerini görmek

Kahve falında ölü birinin avret yerini görmek

Kahve falında ölü birinin avret yerini görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ölünün avret yerini görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin avret yerini görmek yeni şeyler keşfedeceğine, çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek büyük sorunlar yaşanacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek avret yerini görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında avret yerini temizlemek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasını avret yerini görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir