AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek

Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek

Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin avret yerini gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Kahve falında erkek avret yerini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hükmünün geçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını avret yerini görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun avret yerini görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir